Hem Gå på kurs/vandring Kursledarna Trakten Hyra huset Så kommer du hit Bildgalleri

Det här är vi

Maria Leijonhielm
är ansvarig för verksamheten i Arconsat. Hon är frilansskribent och socionom med grundläggande psykoterapeutexamen, knuten till Vetenskapsjournalisterna i Stockholm. Bland uppdragsgivarna finns Bonnier tidskrifter, Språktidningen och Stockholms universitet.

=> www.vetenskapsjournalisterna.se
=> www.redigerarbyran.se


Lis Engblom
har studerat ikonmåleri för fader Robert de Caluwé under 70-talet. Håller sedan 35 år kurser i ikon- och annat temperamåleri. Studerat oljemåleri för Evert Lundqvist. Representerad i Norbergs kyrka och församling, Högalids församling, Birgittakyrkan i Nockeby, Salems Kyrka och Farsta församlings kyrkor. Medlem i föreningen Svenska Konstnärinnor.
I Arconsat leder hon kursen Ett fönster mot himlen.
=> www.liskonst.se
Anders Post
Som konstnär är Anders Post framförallt bekant som porträttmålare. Han haft separatutställningar i Stockholm och New York och lett en rad kurser i genren.
Anders är även verksam som skämttecknare och skribent. Hans teckningar har regelbundet publicerats bland annat i Svenska Dagbladet, Sydsvenskan, Sundsvalls Tidning, Vi, Resumé, Land, Nerikes Allehanda och Karlstadstidningen. Som frilansskribent är han verksam till exempel i M-Magasin, och har även skrivit en rad humorprogram för TV och radio. I Arconsat leder han kursen i porträttmåleri.

=> www.apost.se


Mado Minssieux
är Arconsatbo, akvarellmålare och van vandrare.

I Arconsat leder hon vandringsveckan Vandra på Franska, i samarbete med Språktidningen.
Veronika Ryd

Veronika Ryd är utbildad mindfulnesslärare, mindful­ eatingexpert och KBT­terapeut och författare till tre böcker. Hon har nyligen utkommit med ATT ÄTA – mindfulness för kropp och knopp, steg för steg i 8 veckor med mindful eating och självmedkänsla (BladhbyBladh förlag).


Kerstin Moe

Kerstin Moe är leg sjukgymnast/fysioterapeut med terapeutisk kompetens i Basal Kroppskännedomsträning. Hon har mer än 20 års erfarenhet som Taiji Qigong och mindfulnessinstruktör.Tia Jumbe Tia Jumbe
är utbildad lärare i ett flertal yogaformer och undervisar på Atmajyoti och Bara Yoga i Stockholm. Hon har skrivit fem böcker, senast Boosta din hälsa med naturens superfoods, och Boosta hud & hår med naturens näringsbomber (BladhbyBladh förlag).