Vilande vandrare
Hem Gå på kurs/vandring Kursledarna Trakten Hyra huset Så kommer du hit Bildgalleri

Skriv av hjärtats lust

Skrivarkurs med Karin ThunbergDet här är kursen för dig som har en historia du vill skriva ner men aldrig riktigt kommit igång med. Vad vill du berätta? Hur går det till att börja – och sluta? Och allt där emellan; hur överför vi minnen, tankar, erfarenheter, drömmar och rena fantasier till den text vi drömmer om, den som känns sann? Under några dagar delar jag med mig av egna erfarenheter som journalist, författare och dramatiker. Massor med övningar, personlig coach – och trevlig samvaro.

Vi skriver så pennor och tangenter glöder Vi diskuterar varandras texter, vi vandrar och hittar vägar in till historierna som väntar på att bli skrivna. Jag ser fram emot att möta er alla i samtal och övningar, diskutera texter och skrivande, förmedla vad yrket (och måhända livet) har lärt mig. Och allt på vackra platser där kreativiteten får plats att breda ut sig. Förutom trevlig samvaro finns också utrymme för ensamstunder, för vila och egna tankar.

Det här är några dagar bortanför vardagen. Där vi leker på fullaste allvar. Där vi äter mysiga frukostar, goda luncher – och långa middagar. Bättre kan det nästan inte bli, jag lovar.

Pris helpension enkelrum: 11.200:-

Vecka 30

Ankomst: lördagen den 29 juli

Avresa: fredagen den 4 augusti


Vecka 31

Ankomst: lördagen den 5 augusti

Avresa: fredagen den 11 augustiFör mer info:
Karin Thunberg, karin.thunberg@svd.se,
070 – 324 39 38