Vilande vandrare
Hem Gå på kurs/vandring Kursledarna Trakten Hyra huset Så kommer du hit Bildgalleri

Yoga och vandra

Yogalärare: Tia Jumbe

Vandringsledare: Maria Leijonhielm


Yoga, vandra, vila, njut


Välkommen till denna vecka där yoga och vandring samverkar för att du ska hitta din inre balans och harmoni!
Kursen vänder sig både till dig som är intresserad av yoga som träning och motion och till dig som främst söker en metod för att minska din stress och öka din närvaro i nuet. Du behöver inte ha några förkunskaper.
Vi börjar dagen med ett yogapass där vi varsamt väcker våra kroppar. Efter frukosten vid fontänen ger vi oss av. Vandringarna, som är en dryg mil långa, går genom ett omväxlande landskap. Utsikten är ofta milsvid. De dagar vi inte har med oss matsäck äter vi lunch på ett lokalt värdshus.
Före middagen hinner vi med mer yoga. Vi fördjupar oss och går igenom några vanliga positioner lite mer grundligt för att yoga säkert och anpassat efter våra unika kroppar. Vi provar även på några andningsövningar och lite meditation.
Du får under veckan prova på såväl hatha- som yinyoga. Övningarna sker i grupp, men du kommer också få en egen konsultation där yogan anpassas efter dina individuella behov. När du så återvänder till vardagen kan du göra solhälsningen själv hemma i ditt vardagsrum – anpassad till just dig och dina förutsättningar!
Du får under dagen också tid att smälta alla nya intrycken, kanske under en simtur i den lilla badsjön, kanske i ett samtal på kyrktrappan, kanske genom en liten siesta på rummet ...

Pris helpension: 10.100 kr
500 kr enkelrumstillägg.


Ankomst: onsdagen den 19 julii

Avresa: tisdagen den 25 juli


För mer info och anmälan:

Tia Jumbe, tia.jumbe@gmail.com, 070 - 424 89 79 (yoga)

eller

Maria Leijonhielm info@arconsat.se, 070 663 16 85 (frågor kring byn och vandringen)